Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    23 Листопада 2018, 12:42
Версiя для друку


Відбулося засідання постійно діючої Комісії Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки

23 Листопада 2018, 12:42

20 листопада 2018 року о 11 год. 30 хв. у приміщенні Міністерства інфраструктури України (м. Київ, проспект Перемоги, 14, кім. 603) відбулося засідання постійно діючої Комісії Міністерства інфраструктури України з метою проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки (далі - Комісія), у зв'язку з проведенням конкурсу на вакантну посаду начальника державної установи «Держгідрографія».

До Комісії надійшли 3 заяви претендентів і доданих до них документів для участі у конкурсі на вакантну посаду начальника державної установи «Держгідрографія».

Комісією за результатами розгляду заяв претендентів і доданих до них документів, до участі у конкурсі  було допущено 3-х кандидатів.

За результатами заслуховування конкурсних пропозицій на заміщення вакантної  посади начальника державної установи «Держгідрографія», Комісія визначила найкращою конкурсну пропозицію Щипцова Олександра Олександровича та визначила його переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади.



ВСІ Оголошення