Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    29 Листопада 2018, 11:42
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до Положення про використання повітряного простору України»
29 Листопада 2018, 11:42

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про використання повітряного простору України» (далі – проект регуляторного акта) розроблено Державною авіаційною службою України  відповідно до статей 23, 69  Повітряного кодексу України, Конвенції про міжнародну цивільну авіацію    (Чикаго, 1944 р.), додатку 14 до Конвенції, документу Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO) «Руководство по аэропортовым службам DOC 9137-AN/898/2 Часть 6» з метою забезпечення безпеки польотів та безпечних умов експлуатації аеродромів (аеропортів), налагодження взаємозв’язків між органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування щодо будівництва на  приаеродромній території. 

Проект регуляторного акта розміщено на офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури України (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта слід надсилати на адресу Державної авіаційної служби України: 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14, Yuliya.Kushpil@avia.gov.ua та на адресу Державної регуляторної служби України.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проекту регуляторного акта у письмовому та/або електронному вигляді.



ВСІ Оголошення