Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    15 Лютого 2019, 19:57
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги»
15 Лютого 2019, 19:57

Метою прийняття акта є  зміна рівня державних регульованих тарифів на вантажні залізничні перевезення на рівень індексу цін виробників промислової продукції за 2018 рік шляхом індексації на 14,2% діючих Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язані з ними послуги, затверджених наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 26 березня 2009 р. № 317, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 15 квітня 2009 р. за № 341/16357 (із змінами), для поліпшення ситуації з утримання та часткового оновлення інфраструктури та рухомого складу.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо зазначеного проекту просимо направляти до Мінінфраструктури на поштову адресу: 01135, м. Київ, пр-т. Перемоги, 14, або на електронну адресу: belinska@mtu.gov.ua, а також спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України.

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться Міністерством інфраструктури України протягом місяця з дня оприлюднення.

 



ВСІ Оголошення