Для людей
з порушенням зору

    Новини    28 Лютого 2019, 15:10
Версiя для друку


Київська область має повну підтримку Міністерства інфраструктури щодо відновлення автошляхів, - Володимир Омелян

28 Лютого 2019, 15:10

28 лютого 2019 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів координаційну нараду із Головою Київської обласної державної адміністрації Олександром Терещуком та очільником «Укравтодору» Славоміром Новаком щодо відновлення автошляхів Київської області. У нараді також взяв участь керівник Служби автомобільних доріг в Київський області Володимир Козак.

Міністр інфраструктури України наголосив, що очільник області має повну підтримку Міністерства та Укравтодору щодо відновлення автошляхів області: «Минулого року Київщина не була серед областей – лідерів. Цього року ми маємо виправити ситуацію. Столична область має відповідати своєму статусу якістю доріг. Київщина має повну підтримку і Міністерства, і Укравтодору щодо відновлення автошляхів».

За словами Володимира Омеляна, 2019 року на розвиток автомобільної мережі Київської області буде спрямовано понад 2 млрд гривень: «Серед головних викликів – ремонт траси М-05 Київ-Одеса в межах Київської області. Також 20% від фінансування має бути скеровано на дороги комунального значення. Прошу всіх об’єднати зусилля, працювати командою, щоб ми показали якісний результат».

Голова Київської ОДА О.Терещук у свою чергу подякував Міністру інфраструктури України В.Омеляну за підтримку, високе фінансування дорожньої сфери області та запевнив, що ремонт доріг належить до пріоритетів його діяльності.



ВСІ Новини