Для людей
з порушенням зору

    Новини    28 Травня 2019, 10:53
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України Володимир Омелян взяв участь в урочистому відкритті VIII Міжнародної конференції «UkrCemFor 2019»

28 Травня 2019, 10:53

28 травня 2019 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян разом із Першим віце-прем'єр-міністром - Міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим взяв участь в урочистому відкритті VIII Міжнародної конференції «UkrCemFor 2019».

Міністр інфраструктури привітав учасників Форуму так заявив, що для виробників цементу та бетону є нові можливості при реалізації інфраструктурних проектів: «Спільно з Президентом України Петром Порошенком, Урядом, Парламентом ми створили Дорожній Фонд. Бо це ключове, що потрібно для інфраструктури за публічні гроші – наявність фінансування. Ми запустили дорожнє будівництво. І цього року починається ера бетонних доріг. Перші десятки кілометрів бетонних доріг будуть укладені саме в 2019 році. Перші десятки якісних асфальтних доріг були укладені в 2015 році. В минулому році ми збудували близько 4000 кілометрів асфальтних доріг. Я хочу щоб через 3 роки вже тисячі кілометрів автошляхів будувалися з бетону».

За словами очільника Міністерства, Укравтодор має бачення, як можна з бетону будувати сільські та місцеві дороги, експлуатація яких буде набагато тривалішою, ніж експлуатація доріг з асфальтним покриттям.

Володимир Омелян також додав, що на сьогодні у Полтавській області продовжується будівництво першого цементобетонного швидкісного шосе Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка на ділянці Решетилівка – Дніпро. Основні роботи сфокусовані на ділянці Решетилівка – Бутенки. Наразі відкрито рух по першій ділянці цементобетонної дороги по двох смугах, а незабаром буде відкрита друга ділянка дороги.  Крім того, на даний час продовжується виконання робіт щодо влаштування 22 км цементобетонного покриття на автомобільній дорогі М-06 Київ – Чоп (обхід м. Житомир).



ВСІ Новини