Для людей
з порушенням зору

    Новини    11 Червня 2019, 12:33
Версiя для друку


Найбільший європейський оператор автобусних перевезень FlixBus вийшов на український ринок

11 Червня 2019, 12:33

11 червня 2019 року найбільший оператор автобусних перевезень в Європі, компанія FlixBus, оголосила про свій вихід на український ринок.

Участь у прес-конференції з нагоди оголошення початку роботи в Україні взяли Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, керуючий директор FlixBus в Польщі і Україні Міхал Леман та  менеджер з розвитку FlixBus в Україні Остап Павук.

Володимир Омелян наголосив, що Міністерство інфраструктури - серед лідерів по залученню світових компаній на український ринок: «Мені дуже приємно, що Міністерство інфраструктури ще раз підтвердило високий статус чемпіона змін у нашій державі. Ми завели Ryanair, ми сприяли заходу компанії Uber, сьогодні ми вітаємо найбільшого європейського оператора автобусних перевезень - компанію FlixBus. Ця компанія працює за унікальною бізнес-моделлю, яка передбачає партнерство з місцевими перевізниками, а це у свою чергу сприятиме розвитку місцевого бізнесу та інфраструктури, яка побудована навколо перевезень – заправки, сервіси з обслуговування автобусів, нові робочі місця».

Володимир Омелян підкреслив, що компанія FlixBus забезпечить нові стандарти пасажирських перевезень в Україні, адже відома своїми принципами роботи, побудованими на дотриманні законів і стандартів. «В 2018 році, коли ми зробили автобусну реформу і заявили голосно на всю державу, що в Україні будуть нові якісні автобуси і пасажирів будуть перевозити в комфортних умовах, – ніхто не вірив, і всі ставилися до цього скептично. Сьогодні – це вже відбувається. Перехід до конкурентних якісних автобусних перевезень, заснованих на використанні технологій та жорсткому дотриманні законів – незворотній. Ті перевізники, які зрозуміють це першими і почнуть свій прогрес, у перспективі виграють найбільше. Реформи в Україні незворотні і ми рухаємось в правильному напрямку», - наголосив Володимир Омелян.

Очільник Міністерства також закликав українських перевізників долучатися до нової мережі та співпраці  із компанією.

У 2019 році компанією заплановано здійснення автобусних перевезень до Німеччини, Польщі, Чехії, Австрії та Угорщини. Маршрути будуть здійснювати з Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Львову. Легкими хабами з’єднання будуть виступати такі міста як Краків, Будапешт, Берлін та Мюнхен. Окрім того, компанією оголошено про старт продажу квитків з Києва за 5 напрямками (Кельн, Росток, Карлсруе, Штутгарт та Відень) за цінами від 5 до 15 євро.

Довідково:

FlixBus — це понад 100 мільйонів клієнтів по всій Європі. Більше 2000 напрямків у 29 країнах та понад 350 000 сполучень щодня.

FlixBus — це молода компанія-перевізник, яка вже понад 3 роки пропонує мільйонам людей в Європі нову концепцію подорожей. Успіх компанії — це результат впровадження цифрових технологій в традиційні підходи до організації автобусних подорожей. За допомогою технологічних інновацій: онлайн-системи бронювання та продажу квитків, додатку FlixBus, безкоштовного Wi-Fi в автобусі, функції відстеження автобусів в режимі реального часу по GPS, компанія зробила справжню революцію в індустрії автобусних подорожей. Завдяки продуманому плануванню маршрутів і динамічному регулюванню цін, клієнти завжди отримують найвигідніші пропозиції.

Компанію FlixBus було засновано в Мюнхені. З 2015 року компанія FlixBus працює на міжнародному ринку, здійснюючи автобусні перевезення у Франції, Італії, Австрії, Нідерландах, а також закордонні регулярні рейси в Іспанію, Англію, країни Скандинавії, Центральної і Східної Європи. У компанії працює міжнародна команда, що складається майже з 1000 співробітників.

 



ВСІ Новини