Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Червня 2019, 13:29
Версiя для друку


Уряд спрямував 200 млн грн на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту Дніпра

19 Червня 2019, 13:29

Сьогодні, під час засідання Кабінету Міністрів України, Урядом було схвалено рішення спрямувати 200 млн грн на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту Дніпра.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян наголосив, що у зв’язку зі стрімким зростанням авіації в Україні, розвиток регіональних летовищ – в переліку першочергових завдань і Міністерства, і Уряду, і місцевих громад.

«Вже сьогодні ми бачимо, що наша ініціатива, закріплена в Національній транспортній стратегії України до 2030 року, щодо розвитку мережі регіональних летовищ, є абсолютно правильною. 50 працюючих аеропортів у 2030 році – цілком досяжна цифра», -  заявив очільник Мінінфраструктури.

«Сьогодні найбільший і найдешевший перевізник Європи Ryanair розпочав свої польоти в Одесу.  Днями до мережі маршрутів Ryanair приєднався Харків. Все більше регіональних летовищ отримує зручне та доступне пряме сполучення з містами Європи. Міністерство інфраструктури підтримало пропозицію Прем’єр-міністра України та винесло на затвердження Урядом рішення щодо спрямування 200 млн грн на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту Дніпра. Вболіваю за те, щоб вже у наступному році летовище Дніпра змогло прийняти перші рейси  Ryanair та інших європейських та українських  авіакомпаній, зокрема, і SkyUP. Уряд і я особисто зробили для цього все необхідне», - додав Володимир Омелян.



ВСІ Новини