Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    19 Липня 2019, 10:01
Версiя для друку


Оголошення про проведення конкурсу з визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо проекту «Реконструкція існуючого та створення нового вантажного терміналу в аеропорту «Бориспіль»

19 Липня 2019, 10:01

Міністерство інфраструктури України оголошує про проведення конкурсу для здійснення державно-приватного партнерства щодо реалізації проекту «Реконструкція існуючого та створення нового вантажного терміналу в аеропорту «Бориспіль».

Метою здійснення державно-приватного партнерства для реалізації проекту «Реконструкція існуючого та створення нового вантажного терміналу в аеропорту «Бориспіль» є:

модернізація (часткової реконструкції, технологічного переобладнання) складської інфраструктури існуючого вантажного терміналу Аеропорту «Бориспіль;

будівництво нового сучасного вантажного терміналу Аеропорту «Бориспіль»;

забезпечення обслуговування пошти і вантажів  (оформлення перевізної документації,  обробки багажу,  пошти і вантажів,  їх навантаження (розвантаження)  на  борт  (з  борту) повітряного судна з метою їх перевезення за заявленим маршрутом за умови дотримання вимог авіаційної безпеки, безпеки польотів, забезпечення перевезення небезпечних та спеціальних вантажів) з використанням існуючого та створеного в рамках ДПП терміналів у Аеропорту «Бориспіль».

Об'єкт державно-приватного партнерства  -  існуючий вантажний термінал державної форми власності, що знаходиться на балансі державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», а також новий вантажний термінал, що має бути створений приватним партнером за договором, укладеним в рамках державно-приватного партнерства, у цьому аеропорту.

Строк здійснення державно-приватного партнерства – не більше 25 років.

Найменування державного партнера – Міністерство інфраструктури України.

Вид договору, що укладається  - змішаний договір, що укладається в рамках державно-приватного партнерства.

Строк подання заявки на участь у конкурсі - 31 календарний день після публікації цього Оголошення.

Порядок подання заявки на участь у конкурсі викладено в Інструкції для претендентів, яку можна отримати за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 14  у будь який робочий день з 9:00 до 18:00, п’ятниця з 9:00 до 16:45. Контактна особа – Тимченко Аліна, телефон 351 49 39.

Строк проведення конкурсу: граничний строк подання конкурсних пропозицій -  45 календарних днів з дати закінчення подання заявок на участь у конкурсі.

Спосіб отримання додаткової інформації про проведення конкурсу:

надання письмового запиту за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 14;

за факсом 351 49 39;

на електронну пошту timchenko@mtu.gov.ua.



ВСІ Оголошення