Для людей
з порушенням зору

    Новини    9 Жовтня 2019, 18:01
Версiя для друку


Міністр інфраструктури Владислав Криклій привітав поштовиків із Всесвітнім днем пошти

9 Жовтня 2019, 18:01

Сьогодні, 9 жовтня 2019 року, Міністр інфраструктури Владислав Криклій разом з генеральним директором АТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським відвідав сортувальний цех у Київській дирекції оброблення та перевезення пошти.

Владислав Криклій привітав поштовиків із Всесвітнім днем пошти: «Вітаю поштовиків зі святом та дякую за те, що ваша робота дарує можливість отримати теплі слова від рідних та близьких, листівки від коханих, приємні новини. Особлива подяка поштарям «останньої милі». В маленьких містечках та селах часто ви єдині, хто підтримує зв’язок мешканців зі світом» - заявив Міністр.

Міністр інфраструктури також обговорив з генеральним директором АТ «Укрпошта» пріоритети роботи у поштовій сфері: «Програмою дій Уряду визначено, що пошта має бути доступною та якісною. Для малих і віддалених населених пунктів пошта лишається останнім осередком зв’язку мешканців з державою. Це соціальна функція Укрпошти, від якої ми не відмовляємося, а розширюємо. Для забезпечення доступності поштових послуг у віддалених населених пунктах буде розвиватися інструмент мобільних поштових відділень: їх кількість буде збільшена в 3,8 рази (з 130 до 500 одиниць)», - підсумував Міністр інфраструктури.

Фоторепортаж за посиланням: https://mtu.gov.ua/gallery/80.html



ВСІ Новини