Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    12 Листопада 2019, 16:29
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту Закону України

«Про корпоратизацію Адміністрації морських портів України»
12 Листопада 2019, 16:29

Проєкт Закону України «Про корпоратизацію Адміністрації морських портів України» (далі – проєкт акта) розроблено за власною ініціативою Міністерства інфраструктури України.

Проєкт акта спрямований на врегулювання відносин, пов’язаних з питаннями утворення та діяльності акціонерного товариства «Адміністрація морських портів України», що забезпечує функціонування морських портів, а також створення умов щодо підвищення ефективності його функціонування для задоволення потреб національної економіки та досягнення цілі 7.4 «Українці отримують більше доходів від управління державною власністю в їх інтересах», що визначена Програмою діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 29.09.2019 № 849, схваленою постановою Верховної Ради України 04.10.2019 № 188-IX.

Розробником проєкту акта є Департамент управління об’єктами  державної власності Мінінфраструктури.

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту акта прохання надавати на адресу Департаменту управління об’єктами державної власності, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; mov@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проєкту акта у письмовому та/або електронному вигляді.



ВСІ Оголошення