Для людей
з порушенням зору

    Новини    18 Листопада 2019, 10:00
Версiя для друку


Відбувся семінар з питань реалізації проєкту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України»

18 Листопада 2019, 10:00

14 листопада 2019 року в Міністерстві інфраструктури України відбувся семінар з питань підготовки до реалізації підпроєктів у рамках проєкту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України».

Даний проєкт буде реалізований Києві, Дніпрі, Харкові, Львові, Кам’янець-Подільському та Одесі. Основною метою проєкту є зниження смертності та травматизму на дорогах шляхом поліпшення дорожньої інфраструктури, інфраструктури для пішоходів, велосипедистів та громадського транспорту. Орієнтовна вартість проєкту становить 177 млн євро, з яких кредити ЄІБ – 75 млн євро, ЄБРР – 75 млн євро, а решта – власні кошти міст, технічна допомога та інші джерела фінансування.

Представники ЄІБ повідомили, що також розглядається можливість запуску другої частини Проєкту з обсягом фінансування 50 млн євро з метою залучення до участі нових міст України. Однак, реалізація другої частини проєкту можлива лише після використання містами-учасниками коштів першої частини Проєкту (177 млн євро).

Technical Assistance (NIP) to the Ukraine Urban Road Safety Project. Introduction

Technical Assistance for Implementation Support to the Ukrainian Urban Road Safety Project

Технічна допомога для підтримки впровадження Проєкту «Підвищення безпеки автомобільних доріг у містах України»

Technical Assistance for Implementation Support to the Ukrainian Urban Road Safety Project. International Best Practices in Road Safety

Технічна допомога для підтримки впровадження Проєкту «Підвищення безпеки автомобільних доріг у містах України». Міжнародний передовий досвід безпеки дорожнього руху (БДР)

 



ВСІ Новини