Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Листопада 2019, 19:00
Версiя для друку


Владислав Криклій провів зустріч із представниками компанії Hyundai

20 Листопада 2019, 19:00

20 листопада 2019 року Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів зустріч із представниками компанії Hyundai. Участь у зустрічі також взяли представники АТ «Укрзалізниця».

Учасники зустрічі обговорили питання модернізації рухомого складу АТ «Укрзалізниця».

Владислав Криклій підкреслив, що Міністерство інфраструктури  зацікавлене у  співпраці із компанією Hyundai із розвитку та модернізації рухомого складу Укрзалізниці.

«Україна вже має досвід співпраці із компанією Hyundai, зокрема, у 2012 році було придбано 10 одиниць міжрегіональних електропоїздів виробництва компанії Hyundai Corporation. Хочу наголосити, що Програмою діяльності Кабінету Міністрів України, а також Програмою оновлення рухомого складу АТ «Укрзалізниця» на період до 2021 року, передбачено оновлення парку пасажирських вагонів та локомотивів, а також придбання 10 одиниць міжрегіональних електропоїздів подвійного живлення», - повідомив Владислав Криклій.

Міністр інфраструктури зазначив, що  головними пріоритетами України у співпраці з іноземними компаніями залишаються локалізація виробництва та обслуговування залізничного рухомого складу в Україні, а також запровадження в Україні сучасних технологічних комплексних рішень щодо сервісного обслуговування та ремонту залізничного рухомого складу



ВСІ Новини