Для людей
з порушенням зору

    Новини    16 Грудня 2019, 09:30
Версiя для друку


Андрій Ярмак: «Наш пріоритет – подальше вдосконалення сервісу спостереження за повітряним рухом у південній частині країни»

16 Грудня 2019, 09:30

Украерорух встановить сучасне обладнання у південній частині України – два сучасні трасові радіолокаційні комплекси у складі первинно-вторинних оглядових радіолокаторів із вдосконаленим режимом S. Це покращить якість сервісу спостереження, який надає національний провайдер аеронавігаційного обслуговування.

Андрій Ярмак: «Завдяки впровадженню цих комплексів ми підвищимо безпеку польотів в українському небі, зокрема в Одеському, Дніпровському та Сімферопольському районах польотної інформації. І в тому числі – в міжнародному повітряному просторі над відкритим морем, де обслуговування повітряного руху делеговано Україні».

Постачальником радіолокаційних комплексів для Украероруху став провідний іспанський виробник аеронавігаційного обладнання «Indra Sistemas s.a.», обраний у результаті тендеру, проведеного за правилами і процедурами Європейського банку реконструкції та розвитку.

Контракт про постачання обладнання підписали керівник Украероруху Андрій Ярмак та директор програм з організації повітряного руху «Indra Sistemas s.a.» Федеріко Руеда Лаорга в офісі Украероруху сьогодні.

За умовами контракту компанія розробить дизайн системи, проведе навчання фахівців підприємства, виконає інсталяцію, налаштування та приймальні випробування на місці встановлення обладнання.

Проект фінансується за рахунок кредитних коштів ЄБРР та ЄІБ.



ВСІ Новини