Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Січня 2020, 14:52
Версiя для друку


Міністр інфраструктури Владислав Криклій зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелом Ліоном

17 Січня 2020, 14:52

17 січня 2020 року Міністр інфраструктури Владислав Криклій зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелом Ліоном.

Сторони обговорили двостороннє співробітництво в сфері транспорту, зокрема, у авіації, дорожньому будівництві, впровадженні інтелектуальних систем та створення цифрових транспортних коридорів. Особливу увагу приділено питанням забезпечення безпеки в аеропортах. Міністр інфраструктури відзначив, що Україна зацікавлена у вивченні досвіду Ізраїлю, який має одну з найкращих у світи систем безпеки.

Владислав Криклій поінформував Джоела Ліона щодо концесійних проєктів, які Міністерство інфраструктури планує розпочати у поточному році, планів відновлення доріг та розбудови інфраструктури безпеки. Джоел Ліон відзначив увагу, яку Міністр інфраструктури приділяє запровадженню цифрових рішень в інфраструктури та висловив сподівання у розширення співпраці між Ізраїлем та Україною.



ВСІ Новини