Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Січня 2020, 11:08
Версiя для друку


Ми зацікавленні у залученні стратегічного інвестора для Укрпошти, - Владислав Криклій

21 Січня 2020, 11:08

Сьогодні, 21 січня 2020 року, Міністр інфраструктури Владислав Криклій провів зустріч із Спеціальним уповноваженим Уряду ФРН з питань підтримки процесу приватизації в Україні паном Райнером Бомбою. Участь у зустрічі також взяли Перший заступник Міністра інфраструктури Дмитро Абрамович, Перший заступник генерального директора АТ «Укрпошта» Олександр Перцовський, представники Директорату цифрової інфраструктури на транспорті Міністерства інфраструктури України та Команди підтримки реформ.

Учасники зустрічі обговорили варіанти співпраці по залученню стратегічних партнерів для АТ «Укрпошта».

Владислав Криклій проінформував Райнера Бомбу про напрямки діяльності та результати роботи АТ «Укрпошта», про реструктуризацію компанії, міжнародне партнерство та плани на наступні 5 років. «Ми зацікавленні у залученні стратегічного інвестора для Укрпошти. Для нас важливо, щоб 51% акцій компанії залишились у державній власності, проте компанія мала ресурси для розвитку. За минулий рік Укрпошта отримала 600 млн грн чистого прибутку, чистий дохід від реалізації продукції склав 8,2 млрд грн, що на 20,6% більше в порівнянні з 2018 роком», - зауважив Владислав Криклій.

У свою чергу Райнер Бомба позитивно оцінив успіхи компанії за різними напрямками діяльності та висловив готовність до подальшої співпраці.



ВСІ Новини