Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Січня 2020, 19:30
Версiя для друку


Міністр інфраструктури Владислав Криклій підписав Угоду про наміри між Міністерством інфраструктури України і компанією Deutsche Bahn AG

22 Січня 2020, 19:30

У присутності Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука Міністр інфраструктури Владислав Криклій підписав Угоду про наміри між Міністерством інфраструктури України і компанією Deutsche Bahn AG щодо подальшої співпраці у транспортній галузі та розвитку АТ «Укрзалізниця». Підписання відбулось сьогодні, 22 січня 2020 року, у м. Давос під час Економічного форуму.  

Міністр інфраструктури зазначив, що імплементація досвіду Deutsche Bahn AG з підвищення ефективності залізничних перевезень має стати в нагоді у реформуванні залізничних перевезень в Україні. «Розвиток в рамках Транс’європейської транспортної мережі TEN-T – стратегічна мета для України. Важливою складовою виконання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС  є  адаптація та імплементація директив Європейської союзу, що стосуються залізничного транспорту, у тому числі шляхом ухвалення відповідних змін  у законодавстві. Ми очікуємо на ухвалення нового закону про залізничний транспорт у 2020 році, для його практичної реалізації важливим є досвід такої компанії, як Deutsche Bahn», - зазначив Владислав Криклій.



ВСІ Новини