Для людей
з порушенням зору

    Новини    3 Лютого 2020, 14:52
Версiя для друку


Ми пропонуємо компанії Vinci Concessions долучитись до концесійних інфраструктурних проєктів в Україні, - Владислав Криклій

3 Лютого 2020, 14:52

Ми пропонуємо компанії Vinci Concessions долучитись до концесійних інфраструктурних проєктів в Україні. Про це заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій сьогодні, 3 лютого 2020 року, під час зустрічі з керівником проєктів в Генеральному управлінні Vinci Concessions Шивоном Ремі та виконавчим директором Vinci Concessions Словакія Марселем Віалем.

Під час зустрічі Міністр інфраструктури Владислав Криклій запропонував представникам Vinci Concessions розглянути можливість участі в інфраструктурних проєктах з модернізації автомобільних доріг та аеропортів України за схемою державно-приватного партнерства. «Вже в цьому місяці ми визначимось щодо концесії аеропортів. Наразі ми завершуємо вивчати доцільність концесій 4 аеропортів: Львова, Запоріжжя, Херсону та Чернівців. Також розглядаємо потенційну концесію доріг Львів-Стрий та Львів-Тернопіль», - заявив Владислав Криклій.

Представники Vinci Concession висловили зацікавленість у концесійних проєктах та готовність розглянути пропозиції Міністерства інфраструктури.

Vinci Concession - один з провідних світових операторів концесій, що проєктує, фінансує, будує та експлуатує транспортну інфраструктуру у всьому світі. Компанія зацікавлена у довготермінових інвестиційних проектах із співробітництвом з локальними субпідрядниками та місцевими працівниками.



ВСІ Новини