Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Лютого 2020, 14:17
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів зустріч із послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен

4 Лютого 2020, 14:17

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анкою Фельдгузен сьогодні, 4 лютого 2020 року, в Києві.

Сторони обговорили досягнення та перспективні напрямки співробітництва в сфері транспортної інфраструктури та міжнародної логістики, реалізації інвестиційних проєктів, участь німецьких компаній у модернізації інфраструктури України. На початку зустрічі Владислав Криклій відзначив високу позитивну динаміку співробітництва між Україною та ФРН в галузі транспорту в цілому і подякував за конструктивний діалог в галузі автомобільного транспорту.

Міністр інфраструктури повідомив, що німецькі компанії можуть взяти участь в модернізації української залізниці, оновленні парку електровозів та інших інфраструктурних інвестиційних проєктах: «Ми вітаємо участь німецьких компаній у розвитку інфраструктури Української держави та закликаємо активніше долучатися до роботи з реалізації інвестпроєктів», – заявив Владислав Криклій.

«Для України співробітництво з Німеччиною у галузі транспортної інфраструктури має стратегічно важливий характер. Ми зацікавленні у розширенні та поглиблені обопільної взаємовигідної співпраці з розвитку цифрових транспортних коридорів, будівництва доріг і розбудови зручних логістичних маршрутів у сполученні Європа – Азія, розширенні авіаційного та автомобільного сполучення. Ми запрошуємо німецькі компанії до роботи в усіх галузях транспортної інфраструктури, створюємо найкращі умови для інвесторів і гарантуємо відкриті та прозорі конкурси», – підкреслив Владислав Криклій.

Міністр інфраструктури також повідомив про плани з відновлення інфраструктури на Сході України, на підконтрольній Україні території. У свою чергу, Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен відзначила успішний поступальний розвиток українсько-німецьких відносин у сфері транспорту та інфраструктури і запевнила у подальшій підтримці діалогу.



ВСІ Новини