Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Лютого 2020, 12:30
Версiя для друку


Політика Міністерства інфраструктури України з розвитку внутрішнього авіасполучення знаходить підтримку в авіакомпаній

17 Лютого 2020, 12:30

Політика Міністерства інфраструктури України з розвитку внутрішнього авіасполучення знаходить підтримку в авіакомпаній. З 18 травня розпочнуться регулярні рейси з Миколаєва до Києва, уже почався продаж квитків за ціною від 619 грн. Авіакомпанія Windrose з квітня розпочинає регулярні рейси одразу між шістьма містами України – Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом, а у листопаді цього року також можна буде полетіти до Івано-Франківська.

Міністерством інфраструктури України з метою стимулювання розвитку внутрішніх авіаційних перевезень підготовлено законопроєкт про скасування ПДВ для внутрішніх авіарейсів. Проєкт закону створює сприятливі умови для виходу на ринок більшої кількості авіакомпаній і зниження ціни на авіаквитки.

Окрім цього, йде активна робота над розвитком регіональних летовищ. У найближчих планах модернізація аеропорту в Ізмаїлі та підготовка проєкту для будівництва аеропорту в Мукачево. Нещодавно оголошено переможця на розробку проєкту нової злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Дніпропетровськ».



ВСІ Новини