Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Лютого 2020, 16:58
Версiя для друку


Виставку Ukraine WOW продовжено, - Владислав Криклій

27 Лютого 2020, 16:58

Гарна новина для тих, хто не встиг відвідати виставку Ukraine WOW. Роботу інтерактивної виставки на Центральному залізничному вокзалі продовжено до 29 березня. Повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Виставка стала рекордною за популярністю - понад 300 тис. відвідувачів. Люди отримали прекрасну можливість побачити рідну Україну, унікальні експонати та інсталяції, віртуальну реальність і дивовижі. Найпопулярнішими місцями для фото стали залізничний тунель кохання у Клевані, велетенське купе та рожевий вагон. «Після Ukraine WOW люди ідуть в залізничні каси і купують квитки, щоб наново відкривати для себе Україну. Бо вона того варта. Україна справді вау! Укрзалізниця щодня отримувала сотні запитів на продовження виставки. Я радий, що сьогодні було прийнято позитивне рішення і проект пролонгували до 29 березня 2020 року. Це означає, що рожевий вагон та тунель кохання, Апостол Федорова та скульптури Архипенка, віртуальний політ над Батьківщиною мати і проїзд на місці машиніста, бурштинова стіна та серце України чекають на вас. Не пропустіть!», - закликав Владислав Криклій.

Адреса виставки: Київський центральний залізничний вокзал, 14 колія, виставковий простір «Будівля багажного відділення з рампою, корпус В».



ВСІ Новини