Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    8 Квітня 2020, 16:59
Версiя для друку


До уваги міжнародних автомобільних перевізників України, які здійснюють перевезення до Італійської Республіки

8 Квітня 2020, 16:59

На додаток до новини https://mtu.gov.ua/news/31734.html, інформуємо про отримання оновленої форми особистої заяви водія вантажного транспортного засобу, яка розроблена Міністерством інфраструктури Італії спільно з Міністерством охорони здоров’я Італії, яка повинна заповнюватися кожною особою, що в’їжджає на територію країни, або перетинає її кордон з метою транзиту. Такий режим діятиме до окремого повідомлення Міністерства інфраструктури Італії.

Неофіційний переклад та інструкція щодо його заповнення додається.

Звертаємо увагу, що оновленнями впроваджено обов’язкове інформування водіями при в’їзді на територію Італії, навіть у режимі транзиту,  територіальних органів санітарного захисту відповідної провінції.

Перелік і контакти вищезазначених органів доступні на вебсторінці Міністерства охорони здоров’я Італії за посиланням: https://cutt.ly/EtKnior

Водіям транспортних засобів дозволено перебувати в Італії 72 години в разі вказання країни кінцевою метою поїздки та 24 години в разі транзиту. Цей період може бути продовжено ще на 48 або 12 годин (в залежності від режиму перебування) у разі вмотивованої необхідності. У такому випадку необхідно заповнити додаткову заяву. В разі перевищення терміну перебування понад встановлені терміни, водій зобов’язаний розпочати режим самоізоляції на 14 діб з інформування відповідних територіальних органів охорони здоров’я за місцем проходження ізоляції.

 



ВСІ Оголошення