Для людей
з порушенням зору

    Новини    6 Травня 2020, 17:32
Версiя для друку


Владислав Криклій зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Казахстану в Україні Дарханом Калєтаєвим

6 Травня 2020, 17:32

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Казахстан в Україні Дарханом Калєтаєвим сьогодні, 6 травня, у Києві.

Сторони обговорили стан справ і перспективи подальшого співробітництва України та Казахстану в різних інфраструктурних галузях, зокрема, у напрямках авіаційних, залізничних та морських перевезень, а також у будівництві сучасних доріг.

Владислав Криклій подякував казахстанській стороні за допомогу та всебічну підтримку в поверненні українських громадян з-за кордону, а також висловив глибокі сподівання на відновлення та посилення торгово-економічних зв’язків між обома країнами і реалізації спільних ініціатив. Мова йде про “Економічний пояс Шовкового шляху” у напрямку Китай-Казахстан-Азербайджан-Грузія-Україна-країни Європи з використанням морських портів Чорного та Каспійського морів, а також про Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут (ТМТМ).

Надзвичайний і Повноважний Посол Дархан Калєтаєв підкреслив необхідність продовження дружніх відносин між обома країнами та важливість відновлення торгово-економічних зв’язків у повному об’ємі. Серед можливих шляхів покращення співробітництва казахстанська сторона вбачає розвиток транспортної логістики, дорожньої інфраструктури та впровадження електронного документообороту у вантажоперевезеннях.

Також сторони об’єдналися досвідом в організації безпечної роботи різних видів транспорту в умовах пандемії.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.

 

 

 



ВСІ Новини