Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Червня 2020, 14:34
Версiя для друку


Підвищуємо безпеку української авіації, - Владислав Криклій

17 Червня 2020, 14:34

Сьогодні, 17 червня, на своєму засіданні Уряд підтримав розроблений Міністерством інфраструктури законопроєкт щодо удосконалення порядку розроблення, прийняття та впровадження авіаційних правил України. Він покликаний впровадити в українське законодавство нормативно-технічні документи Європейського агентства з безпеки польотів (EASA), що містять стандарти та вимоги для сертифікації, нагляду та експлуатації повітряних суден.

“Безпека авіаперевезень – це наш пріоритет №1. Сьогодні Уряд схвалив розроблений Міністерством законопроєкт, який імплементує європейське законодавство у сфері безпеки авіації. Це, у першу чергу, дозволить підвищити безпеку авіагалузі та польотів в Україні. А також загалом покращить ефективність державного регулювання цивільної авіації”, - прокоментував рішення Уряду Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Законопроєкт найближчим часом буде направлений на розгляд Верховної Ради України. Він був розроблений з метою удосконалення порядку розроблення, прийняття та впровадження авіаційних правил України відповідно до стандартів і рекомендованої практики міжнародних авіаційних організацій та з урахуванням законодавства Європейського Союзу у галузі цивільної авіації.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини