Для людей
з порушенням зору

    Новини    26 Червня 2020, 17:01
Версiя для друку


Укртрансбезпека працює 24/7, щоб забезпечити постійний контроль габаритно-вагових обмежень, - Владислав Криклій

26 Червня 2020, 17:01

Інспектори Укртрансбезпеки спільно з Національною поліцією та під контролем Служби безпеки України розпочали здійснювати цілодобовий посилений габаритно-ваговий контроль на перших ділянках.

Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час робочого візиту Президента України Володимира Зеленського до Херсонської області, сьогодні, 26 червня.

“Ми оголосили старт Великого дорожнього будівництва в цьому році. Але разом з цим, важливо максимально захищати наші автошляхи і берегти їх від руйнування вантажівками. Для цього на дорогах України функціонуватимуть 40 стаціонарних габаритно-вагових комплексів. Декілька з них вже цілодобово працюють у столиці та найближчими днями будуть реалізовані в інших містах України. Інспектори Укртрансбезпеки працюють 24/7 спільно з Нацполіцією та під контролем Служби безпеки. Все для того, аби слідкувати за дотриманням необхідних габаритно-вагових обмежень”, - зазначив Владислав Криклій.

Президент та інші учасники робочої поїздки ознайомилися з роботою пункту габаритно-вагового контролю “Консул” на в’їзді до Херсона. Відтак, всього за 4 дні роботи цього пункту було перевірено близько 10 тис. транспортних засобів та складено 263 акти порушень.

Крім цього, оглянули хід робіт на дорозі М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на м. Таганрог), де наразі розпочався капітальний ремонт одразу на 2-х ділянках.

«У 2020-му ми плануємо відремонтувати на Херсонщині майже 180 км автошляхів. Це більше, ніж було побудовано в регіоні за останні 11 років. Це дороги міжнародного та національного значення, регіональні та територіальні автошляхи», - підкреслив Владислав Криклій.

Також в області триває будівництво 2-х мостових переходів. Крім цього, в рамках Національної програми з відновлення мостів додатково оголошено 8 тендерів на відбудову низки інших мостових споруд.

Всього на відновлення доріг у Херсонській області у 2020 році передбачено 1568,7 млн грн, у тому числі, за рахунок субвенції. Для порівняння, у 2019-му році ця сума склала 615,9 млн грн.

Участь у робочій поїздці Президента також взяли голова Держагентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков та голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини