Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    31 Липня 2020, 12:00
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту»
31 Липня 2020, 12:00

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» (далі – проєкт Постанови) розроблено з метою запровадження електронної системи подачі документів для внесення змін постійного характеру до автобусних маршрутів загального користування.

Одночасно проєктом Постанови пропонується спростити порядок відкриття нових автобусних маршрутів загального користування.

Крім цього, проєктом Постанови пропонується ввести обмеження щодо транслювання в салоні автобуса, який здійснюють перевезення пасажирів, музики, звуків фільмів чи інших звукових сигналів, крім інформації про поїздку.

Окремо проєктом Постанови передбачається запровадити вимоги до автомобільного перевізника в частині встановлення на автобусах GPS-системи, забезпечення її функціонування та передачі інформації, отриманої з GPS-системи до організаторів перевезень або органів, уповноважених організаторами перевезень на збір такої інформації.

Розробником проєкту акта є Департамент стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень Мінінфраструктури.

Проєкт акта розміщено на офіційному вебсайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту Постанови прохання надавати на адресу Департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; dubas@mtu.gov.ua та на адресу Державної регуляторної служби України.



ВСІ Оголошення