Для людей
з порушенням зору

    Новини    14 Серпня 2020, 16:42
Версiя для друку


За І півріччя 2020-го Українське Дунайське пароплавство отримало 34,6 млн грн прибутку, - Владислав Криклій

14 Серпня 2020, 16:42

Незважаючи на пандемію та кризу, ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» продовжує розвиватися та досягати нових позитивних результатів у роботі. Відтак, за І півріччя цього року компанія отримала 34,6 млн грн прибутку, що є одним з її найбільших фінансових показників за останні роки. Такі дані повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

«Ще одне інфраструктурне підприємство, яке під час пандемії показує, що криза – це не лише про втрати, а й про нові можливості – Українське Дунайське пароплавство. За ці непрості перші пів року 2020-го компанія отримала рекордний прибуток у розмірі 34,6 млн грн. Для порівняння, за перше півріччя минулого року Українське Дунайське пароплавство заробило у 4 рази менше – 8,4 млн грн, у 2018-му – 0,5 млн грн, а у 2017-му взагалі вийшло в мінус. Вдячний керівництву компанії за злагоджену та ефективну роботу», - зазначив очільник Міністерства.

Позитивні фінансові результати компанія отримала завдяки низці зовнішніх та внутрішніх факторів, а саме – сприятливій навігаційній обстановці, оптимізації бізнес-процесів та низці впроваджених антикорупційних заходів.

Довідково:

ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» є однією з найбільших судноплавних компаній як в Україні, так і у Придунайському регіоні. Компанія виробляє 20% транспортної продукції на протязі 2400 км від гирла ріки Дунай до порту Кельхайм, Німеччина.

УДП має у своєму розпорядженні морський і річковий флот, а також вдале географічне розташування базових портів Рені, Ізмаїл, Усть-Дунайськ, що сприяє створенню транспортного вузла, який забезпечує зовнішньоекономічні інтереси України в придунайських країнах, а також у країнах Чорного та Середземного морів.

На даний час Українське Дунайське пароплавство має річковий флот чисельністю 75 самохідних суден і 245 одиниць несамохідного флоту. Також компанія оперує флотом іноземних спільних підприємств, що налічує 125 одиниць несамохідного флоту.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини