Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Серпня 2020, 13:17
Версiя для друку


Уряд затвердив фінансовий план аеропорту “Бориспіль” на 2020 рік, - Владислав Криклій

19 Серпня 2020, 13:17

Сьогодні, 19 серпня, на своєму засіданні Уряд затвердив фінансовий план державного підприємства “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” на цей рік. Відповідний проєкт розпорядження КМУ було розроблено Міністерством інфраструктури.

“ Зазначеним планом передбачено загальний дохід компанії у розмірі 4,59 млрд грн, а загальні витрати – у розмірі 4,54 млрд грн. У тому числі вони включають витрати на забезпечення виконання рекомендацій для зменшення ризику передачі вірусу COVID-19 в аеропорту”, - прокоментував прийняте рішення Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Разом з тим, чистий дохід підприємства від реалізації відповідно до плану передбачений у розмірі 4,48 млрд грн, а чистий фінансовий результат - у розмірі 54,7 млн грн.

Загальна сума виплат до державного і місцевого бюджетів та цільових фондів, згідно плану, становить 0,9 млрд грн. Водночас передбачається отримати відшкодування податку на додану вартість у розмірі 90,8 млн грн. Капітальні інвестиції плануються у обсязі 744,7 млн грн (без ПДВ).

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини