Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    21 Серпня 2020, 11:52
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про затвердження Порядку підтвердження професійної компетентності водіїв транспортних засобів для надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів»
21 Серпня 2020, 11:52

Наказ Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Порядку підтвердження професійної компетентності водіїв транспортних засобів для надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів» (далі – наказ) розроблено на виконання Національної транспортної стратегії України на період до 2030 року, схваленої  розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.05.2018 № 430 та відповідно до підпункту 13 пункту 4 Положення про Міністерство інфраструктури України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2015 р. № 460, і розміщений на офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури України www.mtu.gov.ua.

Метою прийняття наказу є запровадження системи підтвердження професійної компетентності водіїв транспортних засобів певних категорій.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань слід надсилати на адресу: aleksandrov@mtu.gov.ua 

Директорат з безпеки на транспорті Мінінфраструктури, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14.

 



ВСІ Оголошення