Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    12 Жовтня 2020, 17:52
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про затвердження Порядку встановлення заборони експлуатації вантажних вагонів на залізничному транспорті»
12 Жовтня 2020, 17:52

Наказ Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Порядку встановлення заборони експлуатації вантажних вагонів на залізничному транспорті» (далі – наказ) розроблено з метою врегулювання механізму прийняття рішень про заборону експлуатації вантажних вагонів на залізничному транспорті та підвищення заінтересованості операторів вантажних вагонів у закупівлі нових вантажних залізничних вагонів українських виробників.

Проєктом акта визначається механізм заборони експлуатації транспортних засобів, зокрема вантажних вагонів залізничного транспорту, і запроваджується обмеження щодо продовження строку служби певних типів вагонів, зокрема піввагонів та зерновозів, а саме не більше ніж на полуторний призначений строк служби.

Розробником проєкта акта є Директорат з безпеки на транспорті Мінінфраструктури.

Проєкт наказу розміщено на сайті Міністерства інфраструктури України (www.mtu.gov.ua)  в розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу прохання надавати до Мінінфраструктури на поштову адресу: просп. Перемоги, буд. 14, м. Київ, 01135 або на електронну адресу: aleksandrov@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться Міністерством інфраструктури України протягом місяця з дня оприлюднення.



ВСІ Оголошення