Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Жовтня 2020, 16:42
Версiя для друку


Уряд підтримав зміни в Угоду про повітряне сполучення з Таїландом, - Владислав Криклій

21 Жовтня 2020, 16:42

Сьогодні, 21 жовтня, Уряд схвалив розпорядження “Про підписання Протоколу між Урядом України та Урядом Королівства Таїланд про внесення змін і доповнень до Угоди між Урядом України та Урядом Королівства Таїланд про повітряне сполучення”. Розпорядження було розроблене для виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для внесення змін у вищезазначену Угоду.

Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

“Ми постійно працюємо над розширенням переліку країн, з якими співпрацюємо в авіаперевезеннях, та вдосконаленням і доповненням ключових положень такого співробітництва. Сьогодні відповідним розпорядженням Уряд схвалив проєкт Протоколу про внесення змін і доповнень до Угоди про повітряний простір із Таїландом та уповноважив голову Державної авіаційної служби підписати їх від української сторони. Вдячний за прийняте рішення!” – прокоментував очільник Міністерства.

Відтак, зазначеним Протоколом вносяться зміни до статті 6 Угоди щодо збільшення кількості призначених авіапідприємств з одного до декількох з кожної сторони та статті 12 Угоди щодо надання можливості укладати комерційні домовленості між призначеними авіапідприємствами як України та Таїланду, так і третіх країн.

Крім того, завдяки новій редакції статті 14 Угоди авіаційна влада обох країн може перейти від процедури затвердження тарифів до процедури їхнього моніторингу.

Також до Угоди включені нові статті про безпеку польотів та захист конкуренції.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.

 



ВСІ Новини