Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Жовтня 2020, 12:26
Версiя для друку


Продовжується серія навчальних сесій для представників Мінінфраструктури та підпорядкованих ЦОВВ в рамках реформи державного управління

22 Жовтня 2020, 12:26

17-18 жовтня 2020 року представники Міністерства інфраструктури України та підпорядкованих ЦОВВ взяли участь у тренінгу "Налагодження діалогу та взаємодії в державному органі", який є частиною навчальних заходів в рамках реформи державного управління. Захід організовано Командою підтримки реформ Мінінфраструктури спільно з Координатором проєктів ОБСЄ в Україні.

Під час вітального слова Міністр інфраструктури України Владислав Криклій та  заступниця Координатора проєктів ОБСЄ в Україні Карен Рьолке зазначили важливість злагодженості діалогу та співпраці в команді для підсилення спроможності роботи всієї організації.

В часи турбулентності, що торкнулись зараз практичного всього світу, діалог та взаємодія відіграють критичну роль у налагодженні співпраці та прийняття управлінських рішень. Діалог є дієвим інструментом як для вирішення гарячих конфліктів, так і для посилення командної роботи у процесі імплементації реформ. Саме діалог є частиною організаційної культури в державних установах, який допомагає зменшити потенційні конфлікти і збільшити ефективність команди.

Протягом двох днів слухачі опрацювали підходи до роботи з проблемними ситуаціями, основи співробітницького підходу, питання ескалації проблемних взаємин, дієві засоби для зниження гостроти проблемних ситуацій. А також дізналися про якісно інші підходи до прийняття рішень та взаємодії всередині колективу, отримали навички і розуміння конструктивного вирішення проблемних ситуацій, ознайомилися з підходами до роботи з конфліктами на основі стимуляційних вправ.



ВСІ Новини