Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    26 Жовтня 2020, 09:44
Версiя для друку


До уваги міжнародних автомобільних перевізників України, які здійснюють вантажні перевезення

26 Жовтня 2020, 09:44

Інформуємо, про передачу додаткових 300 універсальних дозволів Грецької Республіки до Посольства України, які найближчим часом будуть передані до України.

Також, з Міністерством транспорту та комунікацій Республіки Білорусь досягнута домовленість про надання для українських перевізників додаткових 10 000 двосторонніх та 2 500 транзитних дозволів.

Міністерство автомобільного та транспортного розвитку Монголії передало додатково до кінця поточного року 20 універсальних дозволів, які на початку листопада будуть доставлені до України.

Міністерство інфраструктури України вже завернулося з відповідними запитами до Компетентних органів Румунії, Данії, Франції та Казахстану  з метою отримання додаткових дозволів для українських перевізників. Про результати розгляду буде повідомлено додатково.

Також, Міністерство інфраструктури України здійснює заходи з метою організації чергового засідання українсько-польської Змішаної Комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень під час якого продовжиться діалог з метою отримання додаткових дозволів на 2020 рік та визначення квоти дозволів на 2021 рік.



ВСІ Оголошення