Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    1 Грудня 2020, 11:10
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення доопрацьованого проєкту Закону України

«Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання діяльності з надання послуг з внутрішніх перевезень пасажирів на таксі та легковими автомобілями на замовлення»
1 Грудня 2020, 11:10

Проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання діяльності з надання послуг з внутрішніх перевезень пасажирів  на таксі та легковими автомобілями на замовлення» (далі - проєкт Закону) доопрацьовано з урахуванням наданих пропозицій і зауважень від заінтересованих органів та громадськості.

Основними положеннями проєкту Закону є:

  • запровадження правил роботи на ринку та ефективних інструментів контролю за їх дотриманням щодо підвищення рівня безпеки перевезень на таксі та легковими автомобілями на замовлення за рахунок переходу перевізників в правове поле та здійснення державного контролю за їх діяльністю та запровадження механізмів, що забезпечать відповідальність перевізників за якість та безпечність наданих послуг;
  • забезпечення надходжень податків та зборів від ведення діяльності з надання послуг з внутрішніх перевезень на таксі та легковими автомобілями на замовлення до бюджетів різних рівнів;
  • забезпечення безпеки руху та відповідальності перевізників перед пасажирами;
  • створення моделі для легальної діяльності осіб, що надають послуги з внутрішніх перевезень на таксі або легковими автомобілями на замовлення.

Доопрацьований проєкт Закону розміщено на офіційному вебсайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту Закону приймаються від зацікавлених юридичних та фізичних осіб у письмовому та електронному вигляді за адресою: Міністерство інфраструктури України, просп. Перемоги, 14, м. Київ, 01135, Е-mail: yusina@mtu.gov.ua.

 



ВСІ Оголошення