Для людей
з порушенням зору

    Новини    9 Грудня 2020, 16:15
Версiя для друку


Під час дії додаткових карантинних обмежень робота транспорту не зупинятиметься, - Владислав Криклій

9 Грудня 2020, 16:15

Під час дії додаткових карантинних обмежень, що плануються у січні 2021 року, робота громадського транспорту в Україні не зупинятиметься.

Про це повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму телеграм-каналі за підсумками засідання Уряду сьогодні, 9 грудня.

«Робота транспорту не зупинятиметься під час дії додаткових карантинних обмежень у січні 2021 року. Автотранспорт, у тому числі маршрутні таксі, тролейбуси, трамваї та залізниця перевозитимуть пасажирів у кількості місць для сидіння. Це стосується міського, приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення. Внутрішні авіаперевезення здійснюватимуться без обмежень. А під час авіаподорожей закордон перевіряйте умови в'їзду/виїзду, встановлені для українських громадян країною, куди прямує пасажир», - написав Міністр.

Разом з цим, метрополітен і пошта також працюватимуть у звичайному режимі, як і раніше. Метро перевозитиме пасажирів без обмежень щодо кількості місць для сидіння.

Владислав Криклій вкотре закликав українців дотримуватися соціальної дистанції та пам’ятати про індивідуальний захист під час користування громадським транспортом на період карантину.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.

 



ВСІ Новини