Для людей
з порушенням зору

    Новини    22 Січня 2021, 10:29
Версiя для друку


Владислав Криклій зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Португалії в Україні Антоніу Вашку Алвеш Машаду

22 Січня 2021, 10:29

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Португалії в Україні Антоніу Вашку Алвеш Машаду сьогодні, 22 січня, у Києві. Сторони обговорили перспективи співпраці обох країн за різними інфраструктурними напрямками, зокрема у галузях авіації та транспорту.

Участь у заході також взяли заступниця Міністра інфраструктури України з питань євроінтеграції Наталія Форсюк, представники Посольства Португалії в Україні та Мінінфраструктури.

Владислав Криклій позитивно відзначив двосторонню співпрацю обох країн у галузі транспорту та відмітив відсутність проблемних питань щодо дозволів на міжнародні автоперевезення.

За його словами, для України залишається актуальним опрацювання проєкту Угоди між Кабінетом Міністрів та Урядом Португальської Республіки про морське транспортне сполучення, а також Меморандуму про взаєморозуміння між Морадміністрацією та Інститутом портового та морського транспорту Португальської Республіки щодо взаємного визнання свідоцтв моряків, проєкт якого наразі готується до передачі португальській стороні.

Сторони також обговорили співпрацю у сфері цивільної авіації, зокрема сталий розвиток регулярного повітряного сполучення між обома країнами. Владислав Криклій наголосив, що головним пріоритетом для України залишається підписання Угоди про Спільний авіаційний простір з ЄС, положеннями якої передбачається зняття існуючих обмежень щодо умов здійснення регулярного повітряного сполучення між Україною та країнами-членами Європейського Союзу.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини