Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    27 Січня 2021, 10:01
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про затвердження Технічного регламенту морського обладнання»
27 Січня 2021, 10:01

З метою гармонізації законодавства України щодо морського обладнання з законодавством ЄС,  з метою захисту здоров’я людей, охорони навколишнього природного середовища, обігу такого обладнання на ринку України та усунення технічних бар’єрів в торгівлі Міністерством інфраструктури України розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту морського обладнання» (далі – проект акта).

Основною підставою для розроблення проекту акта є стаття 8 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» та підпункт 14 пункту 9 Плану заходів щодо реалізації Стратегії розвитку системи технічного регулювання на період до 2020 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 844.

Розробник проекту акта – Міністерство інфраструктури України.

Проект акта оприлюднено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури www.mtu.gov.ua у розділі «Діяльність → Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта можуть надсилатися зацікавленими юридичними та фізичними особами протягом 30 днів з дня оприлюднення до Директорату з безпеки на транспорті Міністерства інфраструктури України на адресу: пр. Перемоги, 14, м. Київ, 01135 або в електронному вигляді на електронну адресу: terletskaya@mtu.gov.ua.

 

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту морського обладнання»

Технічний регламент морського обладнання

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Аналіз регуляторного впливу



ВСІ Оголошення