Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Лютого 2021, 15:33
Версiя для друку


Оприлюднений проєкт наказу, який запроваджує автоматизовану систему тестування моряків, - Владислав Криклій

19 Лютого 2021, 15:33

На сайті Міністерства інфраструктури опубліковано проєкт наказу «Про внесення змін до нормативно-правових актів Міністерства транспорту та зв’язку України та Міністерства інфраструктури України», який запроваджує автоматизовану систему тестування моряків без участі людини-екзаменатора.

«Прозорість, автоматизація та виключення людського фактора – наші основні пріоритети у реформуванні системи дипломування моряків. Ми спрощуємо цю систему, щоб унеможливити корупцію, впровадити зручні цифрові сервіси та звільнити моряка від посередників під час підтвердження кваліфікації», - зазначив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Роботу команди Міністерства у реформуванні цієї системи схвально оцінив голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі.

«Хочу подякувати Міністру Криклію і його команді за їхню роботу. З нетерпінням разом з усіма моряками країни чекаю підписання цього наказу», - відмітив Саакашвілі.

Нагадаємо, 19 серпня 2020 року на своєму засіданні Уряд схвалив постанову, якою функції з питань дипломування моряків повністю передаються до Морської адміністрації, а також запускається процес ліквідації Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків та її представництв (філій, відділень). Дані зміни стали першим кроком у спрощенні системи підготовки та дипломування моряків.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини