Для людей
з порушенням зору

    Новини    25 Березня 2021, 16:00
Версiя для друку


У Мінінфраструктури за участі Владислава Криклія відбулась нарада з керівництвом ДП «Електроважмаш» та Укрзалізниці

25 Березня 2021, 16:00

Сьогодні, 25 березня, під головуванням Міністра інфраструктури Владислава Криклія відбулась нарада в режимі онлайн з керівництвом ДП «Електроважмаш» та Укрзалізниці. Участь у заході також взяв голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко.

Сторони обговорили перспективи співпраці в оновленні рухомого складу УЗ. Протягом багатьох років «Електроважмаш» постачав продукцію для залізничного транспорту на експорт, але не мав акредитації для участі у тендерах для оновлення рухомого складу Укрзалізниці. Сертифікація підприємства, яка наразі завершується, дозволить «Електроважмашу» брати участь у тендерах, які стосуються капітального ремонту та постачання запчастин для електродвигунів локомотивам УЗ.

Учасники також обговорили подальше виконання дорожньої карти, яка передбачає співпрацю між ДП «Електроважмаш» та Укрзалізницею відповідно до Концепції розвитку локомотивного парку АТ “Укрзалізниця” до 2023 року.

Довідково:

ДП «Електроважмаш» - всесвітньо визнаний бренд у проєктуванні і виробництві турбогенераторів, гідрогенераторів, великих машин постійного струму, комплектного електрообладнання для міського і залізничного електротранспорту. Якість виготовленої продукції і запропонованих послуг підтверджується партнерством з підприємствами з понад 50 країн світу. Продукція, яку виготовляє «Електроважмаш», проєктується з урахуванням вимог замовника і відповідає міжнародним стандартам МЕК.

Оперативна інформація — на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини