Для людей
з порушенням зору

    Новини    1 Квітня 2021, 14:07
Версiя для друку


Austrian Airlines відкриває нові рейси до Запоріжжя з 17 травня

1 Квітня 2021, 14:07

Сьогодні, з нагоди 30-річчя першого рейсу Austrian Airlines в Україну, провідна австрійська авіакомпанія оголосила про відкриття нового маршруту з Відня до Запоріжжя. Рейси виконуватимуться тричі на тиждень туди та у зворотному напрямку, починаючи з 17 травня. Протягом літа компанія планує збільшити зазначене сполучення до щоденного.

«Розвиток регіональних аеропортів та авіації залишається нашим пріоритетом на найближчі роки. З часом докарантинні обсяги авіаперевезень відновляться, і ми готуємо наші летовища до активної роботи. Радий, що одна із провідних європейських авіакомпаній як Austrian Airlines, яка є частиною концерну Lufthansa, відкриває новий рейс до Запоріжжя. Київ, Львів та Одеса вже також включені до програми. Вдячний місцевій владі Запоріжжя та керівництву аеропорту за злагоджену та плідну роботу. А пілотам та майбутнім пасажирам бажаю безхмарного неба і вдалих польотів!» - зазначив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Рейси виконуватимуться по понеділках, середах і п’ятницях з Відня до Запоріжжя (OS 679) о 10:35 (за місцевим часом), а із Запоріжжя до Відня (OS 680) о 14:30.

«Ми раді повідомити про запуск Запоріжжя саме сьогодні – в день 30-ї річниці наших зв'язків з Україною. Це не тільки зміцнює наші пропозиції в Україні, але і нашутрадиційно міцну мережу в Східній Європі», - зазначив керівник авіакомпанії Austrian Airlines Майкл Трестл.

«Радий вітати в Міжнародному аеропорту «Запоріжжя» «Австрійські авіалінії»! Мені дуже приємно, що найбільший авіаконцерн Європи Lufthansa Group вирішив відсвяткувати 30-річчя з дня першого рейсу в Україну, відкривши новий рейс саме з Запоріжжя. Завдяки цьому географія польотів із нашого міста ще більше розширилася й до неї додалося надзвичайно красиве місто Відень. Впевнений, що пасажири оцінять новий термінал аеропорту «Запоріжжя», який сьогодні є одним із найсучасніших в Україні», – сказав міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

«Початок співпраці із Austrian Airlines, авіакомпанією із бездоганною репутацією, – це нова сторінка в історії Міжнародного аеропорту «Запоріжжя». Це знак великої довіри Lufthansa Group до аеропорту, визнання надійності та високих стандартів авіаційної безпеки. Ми дуже раді відкриттю регулярних рейсів до Австрії, які сприятимуть зміцненню культурних та ділових зв’язків між нашими країнами. А також це нові можливості подорожувати усім світом завдяки зручним стикуванням у Відні», –відмітив директор Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» Олексій Дубревський.

«Ми, Lufthansa Group, віримо у відновлення українського авіаційного ринку і тому продовжуємо інвестувати в Україну. З величезним задоволенням для своєї команди та для мене особисто, ми оголошуємо сьогодні, в день 30-річчя Lufthansa Group в Україні, про відкриття сполучення між Запоріжжям та Віднем починаючи з 17 травня. Я би хотів подякувати команді аеропорту Запоріжжя за підтримку та сподіваюсь на нашу подальшу плідну співпрацю», – прокоментував генеральний директор відділу продажів в Україні, Вірменії, Білорусії, Грузії, Азербайджані та Туркменістані Рене Койнзак.

За повідомленням авіакомпанії, забронювати авіаквитки з/до Запоріжжя можна вже відсьогодні. Разом з тим, маршрут Відень-Дніпро більше не буде пропонуватися через його близькість до Запоріжжя. На веб-сайті Austrian Airlines пасажири можуть знайти всю корисну інформацію, у тому числі щодо обов’язкового носіння маски FFP2, правил подорожей, які регулюються країною призначення, або гнучкі умови бронювання тощо.

Оперативна інформація — на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.

 



ВСІ Новини