Для людей
з порушенням зору

    Новини    14 Квітня 2021, 12:28
Версiя для друку


Пропонуємо започаткувати прямі авіарейси Гянджа-Одеса, - Владислав Криклій

14 Квітня 2021, 12:28

Міністр інфраструктури Владислав Криклій провів переговори з головою виконавчої влади міста Гянджа (Азербайджан) Ніязі Байрамовим сьогодні, 14 квітня. Зустріч відбулася в рамках офіційного візиту української урядової делегації до Азербайджану.

Сторони обговорили перспективи співпраці за різними напрямками, зокрема посилення регіонального співробітництва та можливість започаткування прямих авіарейсів сполученням Гянджа-Одеса, що сприятиме не лише розвитку туризму, а і зміцненню ділових контактів та обміну студентів.

Також сторони обговорили можливу співпрацю в реалізації перспективних інфраструктурних проєктів. «Українські компанії готові долучатися та брати участь у реалізації важливих для Азербайджану проєктів», - наголосив Владислав Криклій під час зустрічі.

Серед можливих напрямків співпраці Міністр назвав проєктування і будівництво об’єктів промислової, дорожньо-транспортної та енергетичної інфраструктури, розвиток систем високовольтних ліній електропередач, участь у модернізації залізничних шляхів і поставку залізничної техніки, металургійної продукції тощо. «Це ті напрямки, які базуються не лише на галузевій спеціалізації нашої економіки, а й на великому досвіді роботи провідних українських компаній в іноземних країнах, у тому числі й з азербайджанськими партнерами», - підкреслив Владислав Криклій.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини