Для людей
з порушенням зору

    Новини    16 Липня 2021, 16:01
Версiя для друку


Укрзалізниця додає ще один поїзд Pesa на маршруті Київ — аеропорт «Бориспіль»

16 Липня 2021, 16:01

У зв’язку з поступовим послабленням карантинних обмежень по всьому світу та відновленням міжнародного авіаційного сполучення зростає попит пасажирів на експрес з Києва до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» і зворотно. Для задоволення цього попиту Укрзалізниця додає на маршрут ще один рейковий автобус Pesa.

Кількість рейсів Pesa залишиться незмінною: їх буде 22 пари, як і зараз. Проте кількість місць у пікові години буде збільшено: тепер у найбільш завантажений час маршрутом курсуватиме здвоєний Pesa, що дозволить перевозити 162 пасажири замість 81 за один рейс.

Укрзалізниця продовжує фіксувати зростання попиту пасажирів на експрес з Києва до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» і зворотно. Так, за одну добу — 14 червня — Укрзалізниця перевезла за цим маршрутом близько 4 тис. пасажирів, що є рекордом з моменту відновлення пасажирського руху за цим напрямком після карантинних обмежень. Збільшення навантаження на залізницю також є наслідком ремонту автотраси Київ — Бориспіль.

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця вдосконалила графік руху за напрямком Київ — Міжнародний аеропорт «Бориспіль», збільшивши кількість рейсів.



ВСІ Новини