Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Жовтня 2021, 14:54
Версiя для друку


Уряд визначив переможця конкурсу на Голову Державної служби України з безпеки на транспорті

21 Жовтня 2021, 14:54
На вчорашньому засіданні Уряд визначив переможця відкритого конкурсу на Голову Державної служби України з безпеки на транспорті (ДСБТ) — Євгена Зборовського.
 
Що відомо про нового Голову ДСБТ
▪ Євген Зборовський працює в Патрульній поліції з самого старту реформи Міністерства внутрішніх справ у 2015 році. До цього працював у приватній сфері, на керівній посаді в міжнародній компанії.
▪ За 6 років пройшов низку кар’єрних щаблів в Управлінні патрульної поліції у місті Києві: від патрульного до командира роти, а згодом очолив батальйон, з понад 3 сотнями особового складу у підпорядкуванні.
▪ Інструктор з підготовки керівного складу спільного канадсько-українського курсу з лідерства й управління разом з експертами з Канади. Його проходять всі командири патрульної поліції України.
 
Нагадаємо, конкурс на посаду голови Державної служби України з безпеки на транспорті було оголошено 9 вересня 2021 року. Кадрові зміни є складовою процесу реорганізації Служби, яка також передбачає запуск автоматичної фіксації порушень ГВК, цифровізацію сервісів та посилення інституційної спроможності ДСБТ.



ВСІ Новини