Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    24 Січня 2022, 15:27
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

Про внесення змін до Положення про робочий час і час відпочинку водіїв колісних транспортних засобів
24 Січня 2022, 15:27

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до Положення про робочий час і час відпочинку водіїв колісних транспортних засобів» (далі – проєкт наказу). Розроблено з метою закріплення винятків з загальних правил обліку робочого часу та часу відпочинку водіїв колісних транспортних засобів, які встановлюються для певних категорій транспортних засобів у сфері інфраструктури, за певних об’єктивних обставин та з метою транспонування норм права ЄС, що надають можливість відповідним державам відступати (встановлювати винятки) від загальних норм у національному законодавстві для внутрішніх перевезень.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу можуть надсилатися зацікавленими юридичними та фізичними особами протягом 30 днів з дня його оприлюднення до Департаменту дорожніх перевезень та безпеки на транспорті Міністерства інфраструктури України на адресу: пр. Перемоги, 14, м. Київ, 01135, або в електронному вигляді на електронну адресу: gagarina@mtu.gov.ua.

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України "Про внесення змін до Положення про робочий час і час відпочинку водіїв колісних транспортних засобів"

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу

 



ВСІ Оголошення