Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Лютого 2022, 18:00
Версiя для друку


Термін дії кваліфікаційних документів моряків продовжено до кінця року

24 Лютого 2022, 18:00
Міністерство інфраструктури надіслало лист щодо продовження терміну дії кваліфікаційних та інших документів моряків до 31 грудня 2022 року, що є обов’язковими відповідно до вимог Міжнародної конвенції про підготовку і дипломування моряків та несення вахти 1978 року з поправками. Відповідне рішення прийняте у зв’язку з обмеженнями під час пандемії Covid-19.
 
Повідомлення розіслано всім членам ІМО, урядовим та неурядовим організаціям циркулярним листом Міжнародної морської організації від 21 лютого 2022 року. З відповідним документом можна ознайомитись за посиланням https://bit.ly/34Yxuul.
 
Продовження терміну дії кваліфікаційних та інших документів моряків стосується українських моряків, які наразі перебувають як у рейсі, так і на березі, зокрема тих, термін дії документів у яких завершився в період з березня 2020 року або завершиться найближчим часом.
 
Мінінфраструктури й надалі вживатиме всі необхідні заходи з метою підтримання стабільної ситуації, пов’язаної із дипломуванням моряків. Також буде забезпечено відповідний нагляд за виконанням вимог на суднах, що встановлені міжнародними договорами України у сфері торговельного мореплавства.


ВСІ Новини