Для людей
з порушенням зору

    Новини    28 Лютого 2023, 09:21
Версiя для друку


Запрошуємо представників бізнесу на вебінар щодо впровадження е-ТТН

28 Лютого 2023, 09:21

1 березня, о 10:00, запрошуємо представників бізнес-спільноти долучитися до вебінару для опрацювання чергового блоку питань щодо впровадження е-ТТН. Захід  відбудеться  за ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та на запит бізнесу.  

Ціль вебінару – надати відповіді на запитання щодо впровадження електронних товарно-транспортних накладних та створити майданчик для обміну досвідом тестування і використання е-ТТН.

Спікерами зустрічі стануть:

  • Анатолій Комірний – заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

  • Антон Зінченко – керівник проєктів у сфері цифровізації Інституту аналітики та адвокації.

Якщо у вашої компанії є запитання щодо функціонування та переходу на е-ТТН, ви можете залишити їх тут. Під час вебінару спікери нададуть відповіді на запитання з таблиці.

Приєднатися до онлайн-трансляції заходу можна за посиланням

Запис попереднього вебінару, що відбувся 15 лютого, можна переглянути за посиланням.

Впровадження системи е-TTН здійснюється у партнерстві Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS» та за участі ГО «Інститут аналітики та адвокації», яка на період реалізації проєкту є адміністратором системи е-TTН. 

 



ВСІ Новини