Для людей
з порушенням зору

    Новини    2 Березня 2023, 10:10
Версiя для друку


Проведено черговий вебінар для опрацювання питань бізнесу щодо впровадження е-ТТН

2 Березня 2023, 10:10

Захід відбувся 1 березняза ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Під час вебінару було опрацьовано черговий блок питань, які виникають у представників бізнесу щодо впровадження е-ТТН. Вони попередньо були зібрані та опрацьовані фахівціями Міністерства та Інституту аналітики та адвокації, які спільно працюють над цим проєктом. 

У ході вебінару було обговорено:

  • Заповнення е-ТТН;

  • Самовивозу та повернення товару;

  • Послідовності, відкликання та перевірки підписів, накладених на е-ТТН;

  • Супровідних документів до е-ТТН та її перевірки контролюючими органами.

Крім того, приділено увагу питанням щодо застосування е-ТТН для агросектору та випадкам, коли вантажоодержувач є фізичною особою.

Експертні відповіді на запитання надавали:

- Анатолій Комірний – заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

- Антон Зінченко – керівник проєктів у сфері цифровізації Інституту аналітики та адвокації.

- Руслана Тилевна – директорка департаменту бізнес-аналізу компанії ПТАХ.

- Дмитро Гончаров – продакт-менеджер компанії EDIN.

Повну версію зустрічі можна переглянути  за посиланням.

Проведення наступного вебінару для відповідей на запитання бізнесу відбудеться найближчим часом.. Слідкуйте за актуальними анонсами на Телеграм-каналі проєкту “е-ТТН в Україні”. Якщо ви маєте запитання щодо впровадження е-ТТН, залишайте їх за посиланням. Експерти опрацюють їх та нададуть відповіді під час наступних зустрічей.

Впровадження системи е-TTН здійснюється Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS» та за участі ГО «Інститут аналітики та адвокації», яка на період реалізації проєкту є адміністратором системи е-TTН.

 



ВСІ Новини