Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Березня 2023, 10:15
Версiя для друку


+1 відбудований міст: на Чернігівщині відкрито рух мостом через річку Замглай

21 Березня 2023, 10:15
Відкрито рух відбудованим мостом через річку Замглай поблизу села Киселівка на дорозі Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем'яч. Дорога забезпечує транспортне сполучення 14 громад на півночі Чернігівщини з Черніговом та іншими містами й селами України.
 
Тепер до мешканців цих громад зможуть безперешкодно дістатися вантажівки з гуманітарною допомогою, ремонтні бригади енергетиків чи рятувальники.
 
Штучна споруда була зруйнована в лютому 2022 року внаслідок повномасштабного вторгнення росії. Замість неї в квітні минулого року було облаштовано тимчасову переправу. У зв’язку з тим, що така переправа не могла впоратися з навантаженням автотрафіком, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України вирішило повноцінно відбудувати міст.
 
Новий міст має 4 смуги руху та зведений з урахуванням сучасних транспортних навантажень.
 
Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення на Чернігівщині було зруйновано 27 штучних споруд. На 20 локаціях було облаштовано тимчасові об'їзди.
 
Також Агентство поступово переходить до відбудови мостів в області, зокрема торік було відновлено 2 мости, ще на 2 об'єктах роботи завершаться цього місяця.
 

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах Facebook, Twitter, Telegram.



ВСІ Новини