Для людей
з порушенням зору

    Новини    10 Травня 2023, 18:00
Версiя для друку


Мінінфраструктури: продовжуємо відновлення приміських електропоїздів

10 Травня 2023, 18:00
З 16 травня Укрзалізниця запускає відновлений приміський інклюзивний електропоїзд №7011/7012 за маршрутом Полтава – Гребінка. Його капітально відремонтували з урахуванням потреб маломобільних груп населення. У вагонах передбачені місця та відкидні сидіння для розміщення візків, вагони мають пандуси і спеціальні вбиральні. Поїзд капітально відновили на власних потужностях Укрзалізниці.
 
Він відправлятиметься зі станції Полтава-Південна о 15:52 і прибуватиме до Гребінки о 19:40. В зворотному напрямку, починаючи з 17 травня, з Гребінки поїзд виїжджатиме о 5:10, в Полтаві буде о 9:21.
 
Електропоїзд курсуватиме через станції Полтава-Київська, Решетилівка, Братешки, Сагайдак, Яреськи, Гоголеве, Миргород, Ромодан, Лубни, Вили та Лазірки.
 
З початку цього року відремонтовано 5 таких електропоїздів. Всього ж після повномасштабного вторгнення росії — вже 17. Ремонт кожного триває близько двох місяців — замінюються не тільки основні деталі, а й модернізується інтерʼєр та зовнішній вигляд поїзда. Всередині вагонів монтуються оновлені сидіння, система освітлення, оповіщення та встановлюються інформаційні табло.
 
Разом з Укрзалізницею продовжуємо оновлювати рухомий склад.
 
Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах FacebookTwitterTelegram.


ВСІ Новини