Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Травня 2023, 13:26
Версiя для друку


єВідновлення: як відкрити і використати банківську картку єВідновлення?

15 Травня 2023, 13:26
Існує два способи відкриття спеціалізованого рахунку єВідновлення в одному з банків-учасників програми:
  • відвідати фізичне відділення банку-партнера та відкрити картку з допомогою працівників установи;
  • відкрити картку онлайн у мобільному застосунку банку-партнера.
Під час заповнення заяви на виплату в Дії, ви можете також вибрати банк, в якому хочете відкрити картку і вас автоматично перенаправить на їх застосунок.
 
Наразі до програми підключені 5 банків: monobank, ПриватБанк, Сенс Банк, А-Банк, ПУМБ. Список банків-партнерів поповнюватиметься в міру їх підключення до єВідновлення.
  • Як можна скористатися карткою?
Після прийняття рішення комісією про надання допомоги та зарахування коштів на картку, їх можна витрати лише на будівельні матеріали чи послуги підрядників, які є учасниками програми єВідновлення.
Перелік цих компаній у вашому регіоні, а також детальну інформацію про програму, можна буде побачити найближчим часом на сайті єВідновлення.
 
Наголошуємо, що кошти з картки єВідновлення не можна зняти готівкою. Також інформуємо, що перераховувати кошти з поточного рахунка на інші рахунки, поповнювати баланс карти єВідновлення неможливо.
 
ВАЖЛИВО! У разі прийняття позитивного рішення, кошти будуть зараховані на відповідну банківську карту автоматично. Жодних додаткових дій, окрім описаних вище, робити не потрібно. Так само, як і повідомляти будь-яку конфіденційну інформацію співробітникам банку чи стороннім особам.
Окрім цього, додаткову інформацію можна отримати, звернувшись на спеціальну урядову гарячу лінію 1545 (кнопка 2) або чат-боти Урядового контактного центру за посиланням:
 
▪️ Telegram
▪️ Facebook
▪️ «Урядовий контакт центр» у Viber
 
Також можна звернутись до команди підтримки Дії, надіславши повідомлення на сторінках Дії в Facebook, Telegram та Viber.


ВСІ Новини