Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    26 Липня 2023, 16:16
Версiя для друку


Планування відновлення на основі фактичних даних на місцевому, регіональному та національному рівнях в Україні

26 Липня 2023, 16:16

27 липня з 10:00 по 12:00 Програма розвитку ООН в Україні проведе захід, присвячений засадам планування відновлення на основі фактичних даних на місцевому, регіональному та національному рівнях в Україні, за участі представників міжнародної спільноти.

У ньому візьме участь заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Анатолій Комірний. 

Захід проходитиме за адресою – вул. Ярославів Вал 22, Radisson Blu Hotel.

Реєстрація представників ЗМІ – Yuliia.Samus@undp.org

Зазначимо, що з грудня 2022 року ПРООН у партнерстві з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Київською школою економіки (КШЕ) реалізує проєкт "Посилення відновлення в Українї на основі фактичних даних", який фінансується урядом Німеччини, для комплексної оцінки масштаби руйнувань, спричинених війною в Україні.

Результатом цієї роботи є розробка комплексної бази даних, що охоплює низку ключових показників, включаючи інформацію про тип будівель, ступінь пошкоджень, оціночну кількість уламків, потенційно забруднені території з вибухонебезпечними предметами та оціночну вартість пошкоджень. База даних призначена для посилення спроможності планувати відновлення за допомогою фактичних даних відповідних урядових установ України, зокрема Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, муніципалітетів та інших відповідних гуманітарних організацій і організацій, що займаються питаннями розвитку.  

Початковий фокус проєкту був зосереджений на оцінюванні постраждалих від війни населених пунктів Київської області, результати якого і будуть представлені в рамках заходу, в той час як наразі тривають зусилля з оцінки та документування збитків поза межами Київської області. Ця амбітна ініціатива має на меті забезпечити всебічне розуміння руйнувань, спричинених війною, та сприяти прийняттю обґрунтованих рішень щодо реконструкції та відновлення постраждалих територій на місцевому, регіональному та національному рівнях.

Програма заходу 



ВСІ Оголошення